Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Уелс

Имот за продажба в Уелс

Ако търсите имот за продажба в Уелс, трябва да знаете, че цените в Уелс постоянно се увеличават през последните години, дори и с по-бавен темп от цените в Англия, с Южен Уелс, където Кардиф е най-добрият в Северен Уелс.

Като цяло, цените в Уелс са относително стабилни благодарение на възприеманата добра стойност в сравнение с югоизточната част на Англия и районите около Лондон.

Продажбата на имоти в Уелс и преди всичко на жилищния пазар в Северен Уелс традиционно се задвижва от купувачи от Уест Мидландс в Англия, но в последно време агентите са забелязали приток на английски купувачи от юг, както и хора, които имат завършили работа и решават да променят живота си.

Уелс обикновено не привлича богатите чуждестранни купувачи, наблюдавани в други части на Великобритания, въпреки че има някои в Кардиф и крайбрежните райони, чуждестранните купувачи са предимно европейски, предимно холандски и немски.

През последните 18 месеца нараства броят на американските купувачи в Северен Уелс, които се интересуват от имоти за продажба в Уелс, особено търсещи имоти на брега, около Абершой, Англеси и Беамарис, както и домове с планински и океански изгледи.

Уелс също продължава да бъде популярен сред британските купувачи, които искат да имат почивка или желаят да купят имот за продажба в Уелс, след като са завършили трудовия си живот.

  •  
    Преместване в Уелс: цялата информация, която трябва да знаете!

    Един от четирите члена на Обединеното кралство с много силна идентичност, Уелс се счита за модерна келтска нация. В годините на индустриалната революция присъствието на много богати мини на територията позволи да се превърне тази земя от типично земеделска до индустриална сила. Днес тази нация живее ...

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB