Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Уелс

Имот за продажба в Уелс

Ако търсите имот за продажба в Уелс, трябва да знаете, че цените в Уелс постоянно се увеличават през последните години, дори и с по-бавен темп от цените в Англия, с Южен Уелс, където Кардиф е най-добрият в Северен Уелс.

Като цяло, цените в Уелс са относително стабилни благодарение на възприеманата добра стойност в сравнение с югоизточната част на Англия и районите около Лондон.

Продажбата на имоти в Уелс и преди всичко на жилищния пазар в Северен Уелс традиционно се задвижва от купувачи от Уест Мидландс в Англия, но в последно време агентите са забелязали приток на английски купувачи от юг, както и хора, които имат завършили работа и решават да променят живота си.

Уелс обикновено не привлича богатите чуждестранни купувачи, наблюдавани в други части на Великобритания, въпреки че има някои в Кардиф и крайбрежните райони, чуждестранните купувачи са предимно европейски, предимно холандски и немски.

През последните 18 месеца нараства броят на американските купувачи в Северен Уелс, които се интересуват от имоти за продажба в Уелс, особено търсещи имоти на брега, около Абершой, Англеси и Беамарис, както и домове с планински и океански изгледи.

Уелс също продължава да бъде популярен сред британските купувачи, които искат да имат почивка или желаят да купят имот за продажба в Уелс, след като са завършили трудовия си живот.

  •  
    Преместване в Уелс: цялата информация, която трябва да знаете!

    Един от четирите члена на Обединеното кралство с много силна идентичност, Уелс се счита за модерна келтска нация. В годините на индустриалната революция присъствието на много богати мини на територията позволи да се превърне тази земя от типично земеделска до индустриална сила. Днес тази нация живее ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 13584

За продажба Вила, Уелс, Carmarthenshire, Carmarthen, Carmarthen

684,530.00BGN
За продажба
Вила

300 m²
Луксозна вила,
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB